Ez a mártogastós ,megint egy tipikusan perzsa ízvilág, egyszerre édes és savanyú. Üdítően friss ízének köszönhetően, remek előétel, vagy akár grillezett húsokhoz is kínálhatjuk. Az elkészítése rendkívül egyszerű, a hozzávalókat csak tálba kell tennünk és össze kell kevernünk. Mindenképp behűtve kínáljuk.
2 db nagyobb gránátalma magjai
4 dl sűrű, natúr joghurt
2 t.k szárított menta vagy 1 nagy csokor friss menta levél apróra vágva
1 t.k só
Én most a fotózás miatt nem kevertem össze,de ti bátran keverjétek össze,jót fog tenni neki.
Noosheh Jaan!
Drága Olvasó!
Köszönet érte, hogy itt voltál! Várlak, tarts velem legközelebb is! A blog Facebook oldalán is szeretettel látlak!
Vélemény, hozzászólás?