Ki korán kel, epret lel! Mégpedig remek áron, a piacon! Egy kis doboz eperért mindössze 360 Forintot hagytam ott. Jó, nem volt a legfrissebb, de úgysem tartogatnám sokáig.
Muszáj elkészítenetek ezt a salátát, mert az íze, minden várakozást felülmúlóan mennyei!!! Én legelőször Teheránban ettem egy vacsorán, és ha nem lett volna ciki, tutira megettem volna az összeset, de ugye, ilyet vendégségben nem illik csinálni!
No, amire szükségünk lesz:
Epres spenótsaláta:
Hozzávalók:
Egy kisebb doboz eper, vékonyra vágva
5 dkg hántolt, szeletelt mandula
1 doboznyi bébi spenót
2 e.k olívaolaj
2 e.k balzsamecet(vagy chef fokhagymás ecet)
1 t.k mustár
Az elkészítése rém egyszerű. A hozzávalókat tálba tesszük, az öntetet kikeverjük, ráöntjük a spenótos eperre, óvatosan összeforgatjuk. Meghintjük a mandulával. Fél órát szobahőmérsékleten állni hagyjuk, majd felfaljuk. Elismeréseket bezsebeljük, receptet osztogatjuk. Ennyi.
Nooseh Jaan!
KEDVES OLVASÓM!
KÖSZÖNÖM ,HOGY ITT VOLTÁL! NÉZZ BE HOZZÁM A FACEBOOKON IS! VÁRLAK SZERETETTEL!
Vélemény, hozzászólás?